Gofres

Per reis el Gerard, la Marta i la Naia ens van regalar, entre altres coses, motlles per fer gofres de la marca Lékué i ja els hem provat!


Per fer-los hem fet servir la mateixa recepta que ve amb els motlles:

Ingredients: (per 8 gofres)

110 gr de mantega
3 ous
410 ml de llet
240 gr de farina
2 culleradetes de llevat
1/2 culleradeta de sal

Preparació:

Fonem la mantega i la barregem amb els ous batuts i la llet. A continuació hi afegim la farina amb el llevat i la sal i ho mesclem tot amb les varetes manuals fins que no quedi cap grumoll.


Posem la mescla als motlles, que tindrem col·locats a la safata del forn i ho courem durant uns 8 minuts a 220º fins que veieu que s'han inflat lleugerament.

Ho deixarem refredar i just quan pugueu tocar el motlle amb les mans traurem els gofres dels motlles i els posarem de nou a la safata del forn, de la banda del dibuix cap a dalt, i ho tornarem a posar al forn uns 5 minuts més o fins que veureu que es comencen a rossejar.


Quan ho tingueu ho deixeu refredar sobre una reixa i després ja ho podeu emplatar i decorar com vulgueu. Per exemple:

Espolvorejat amb sucre glass


O amb xocolata desfeta.


I a menjar sense parar!!

ESTER

Comentaris