Muffins de nous de macadàmia i xocolata blanca


Ja fa dies que vam fer aquesta recepta però encara no havia trobat el moment de publicar-la. Us presento uns muffins amb nous de macadàmia i xocolata blanca que estan boníssims!


Ingredients: (per uns 12 muffins)

300 gr de farina
80 gr de sucre
80 gr de mantega a temperatura ambient
200 ml de llet evaporada (per exemple la "ideal" de la marca Nestle)
1 ou
1 sobre de llevat en pols
200 gr de xocolata blanca 
150 gr de nous de macadàmia (jo vaig fer servir unes caramel·litzades de la marca Vicens)


Preparació:

En un bol batem la mantega amb el sucre i quan estigui integrat i afegim l'ou i la llet evaporada i ho continuem batent fins que ens quedi una massa homogènia.

Afegim la farina i el llevat a la mescla anterior utilitzant una llengua i fent moviment suaus. Quan no vegeu ni un grumoll de farina afegiu la xocolata blanca trossejada i les nous de macadàmia (senceres o trossejades com més us agradi) i fem una última remenada.


Preescalfeu el forn a 180º.

Poseu els papers a la safata del forn, en aquest cas vaig fer servir uns motlles fets a mà com us comentava aquí, i repartiu la massa omplint unes 3/4 parts de cada motlle. I finalment ho coeu durant uns 25 minuts o fins que al punxar-los us surti el punxó net.

Al treure'ls del forn els deixeu uns minuts al mateix motlle i quan ja no cremi els traslladeu sobre una reixa i els deixeu refredar completament i ja us els podeu cruspir un darrera l'altre, sense parar! :P


Fins aviat!

ESTER

Comentaris